Thursday, October 18, 2012

Μήπως Η Σχέση Σου Σε Παχαίνει;







Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι το άλλο σου μισό μπορεί να είναι η αιτία που δεν ακολουθείς τη δίαιτά σου; Ακόμη και το γεγονός ότι τρως περισσότερο από το συνηθισμένο, όταν περνάτε πολλή ώρα μαζί; Αν συμβαίνει αυτό, εδώ θα βρεις λύσεις που θα κρατήσουν τη σχέση σου, αλλά και τις διατροφικές σου συνήθειες υγιείς κι ευτυχισμένες!


Η μερίδα σου
Οι γυναίκες, θυμόμαστε πάντα τι νούμερο παντελονιού φοράμε. Όταν έρχεται η ώρα να προετοιμάσουμε όμως το φαγητό μας, έρευνες έχουν δείξει ότι δεν θυμόμαστε ακριβώς πόσο τρώμε και πόσο κάνει να τρώμε. Η καλύτερη μεζούρα είναι τα δάχτυλά μας. Αν πρόκειται για μία μερίδα μπιφτέκια ή άλλο κρέας, μπορούμε να μετρήσουμε τη μερίδα μας ενώνοντας τους δύο δείκτες των χεριών μας σχηματίζοντας έναν κύκλο με τους αντίχειρές μας. Αν πρόκειται για ψάρι, τότε θα πρέπει να σχηματίζουμε κύκλο με τα μεσαία μας δάχτυλα και τους αντίχειρες. Έτσι, ποτέ δεν θα ξεχνάμε τη ποσότητα που πρέπει να καταναλώνουμε σε ημερήσια βάση και δεν θα παρεκτρεπόμαστε από τη γενναία μερίδα του έτερον ήμισυ.


Μοιράσου το επιδόρπιο
Παρέβλεψε το πρώτο πιάτο ενός μενού κι αφού καταναλώσεις το κυρίως, μοιράσου το επιδόρπιο με τον καλό σου. Μην ξεχνάς ότι το γλυκό είναι και το καλύτερο αφροδισιακό. Προτίμησε κάποια γρανίτα, ή οποιοδήποτε γλυκό με βάση τα φρούτα, κι όχι τη σοκολάτα, για να κρατήσεις τις θερμίδες χαμηλά.


Περισσότερο σεξ Αυτή είναι μία κοινή αλήθεια. Αν κάνεις μπόλικο σεξ, καις περισσότερες θερμίδες και σου κόβεται η όρεξη για φαγητό. Εξάλλου, έρευνες έχουν δείξει ότι με το σεξ καις περίπου τις ίδιες θερμίδες όσο και με μία ώρα γιόγκα. Πάνω του κορίτσια!


Πιες σαν κυρία Κάθε κοκτέιλ περιέχει μέσο όρο 189 θερμίδες. Καλό θα ήταν λοιπόν να πίνεις μόνο 2-3 ποτά την εβδομάδα. Έτσι, θα αποφεύγεις τις περιττές θερμίδες. Το ποτό εκτός από τις θερμίδες, καταστρέφει και την ποιότητα του δέρματος, όπως επίσης ευθύνεται και για την κατακράτηση υγρών. Προσπάθησε λοιπόν να καταναλώνεις λιγότερο αλκοόλ και περισσότερο πράσινο τσάι και νερό.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις η σωστή διατροφή δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Πηγή : http://miss.gr

No comments:

Post a Comment