Saturday, January 5, 2013

5 λόγοι για να αρχίσετε τη σωστή διατροφή το 2013

ΕΥΕΞΙΑ

Οι περισσότερες γυναίκες ξεκινούν μια ισορροπημένη διατροφή λίγο πριν το καλοκαίρι για να ξεφορτωθούν μερικά περιττά κιλά. Όμως η καλύτερη περίοδος είναι τον χειμώνα και τους λόγους θα τους αναλύσουμε παρακάτω:

Σας βοηθάει να μετριάσετε τις απολαύσεις των γιορτών – στις γιορτές όλοι παρασύρονται, πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό και το αποτέλεσμα αυτού εμφανίζεται αμέσως με μερικά παραπανίσια κιλά. Αν όμως, έχετε ήδη μπει στο πρόγραμμα να μειώσετε τα κιλά σας, θα είσαστε πιο προσεκτικές, σίγουρα θα παρασυρθείτε αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεση σας – άλλο είναι να έχετε ένα μήνα περιθώριο για να έρθει το καλοκαίρι και να βάλετε το μαγιό σας χωρίς δισταγμό και άλλο είναι να έχετε μερικούς μήνες για να επαναφέρετε το σώμα σας σε καλή φυσική κατάσταση χωρίς πίεση, άγχος και εξαντλητικά προγράμματα.

Οι τιμές στα γυμναστήρια είναι πιο προσιτές κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορείτε να βρείτε πολλά οικονομικά πακέτα και προσφορές σε γυμναστήρια και κέντρα αισθητικής, γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Έχετε περισσότερο χρόνο – τον χειμώνα, που η μέρα είναι μικρότερη, δεν έχετε πάρα πολλές δραστηριότητες και προτιμάτε να περνάτε τα απογεύματα αγκαλιά με την κουβέρτα στον καναπέ, εντάξει μόνο οι ελεύθερες – όσες όμως είναι μανούλες πηγαίνουν τα παιδιά τους σε διάφορες δραστηριότητες. Εκμεταλλευτείτε έστω και την μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σας και ασκηθείτε είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι. Το έχουμε ξαναπεί, η ισορροπημένη διατροφή συνδυάζεται με σωματική άσκηση για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα είσαστε έτοιμες για το καλοκαίρι – εκεί που οι υπόλοιποι θα προσπαθούν με εξαντλητικά προγράμματα να επανέλθουν στα επιθυμητά κιλά, εσείς θα είσαστε έτοιμες να βάλετε το μαγιό σας ή τα καλοκαιρινά σας ρούχα!

No comments:

Post a Comment