Tuesday, September 17, 2013

Πώς θα αποφύγετε 1500 θερμίδες;

dinner (1)

Μία ημέρα που είστε καλεσμένοι για φαγητό.  

Αποφύγετε το cocktail: Σίγουρα είναι απολαυστικό και χαλαρωτικό.Ένα ποτό όμως και ιδιαίτερα ένα cocktail κρύβει πολλές θερμίδες. Στην αναμονή σας λοιπόν για το δείπνο ή το γεύμα σας επιλέξτε ένα ποτήρι κρασί καλύτερα. Άλλωστε τώρα που είναι φθινόπωρο επιβάλλεται.
Θερμίδες: 100-350

Στείλτε το καλάθι του ψωμιού μακριά: Ζεστά και απαλά σπιτικά ψωμάκια με βούτυρο ένα καταπληκτικό ορεκτικό θα λέγαμε. Ειδικά όταν δεν έχετε φάει το μεσημεριανό γεύμα. Είναι δύσκολο να κρατηθείτε και να μην δαγκώσετε ένα. Ωστόσο πρέπει να κρατηθείτε γιατί θα σας κόψει την όρεξή σας και παράλληλα θα σας χαρίσει περιττές θερμίδες.
Θερμίδες: 100 έως 300

Σαλάτα ως ορεκτικό αντί για nachos: Δεν τρώτε ψωμί και επιλέγετε ένα ορεκτικό. Μήπως είναι το ίδιο και ίσως χειρότερο. Μερικά ορεκτικά που συνοδεύονται από deeps έχουν πολλές θερμίδες. Παραγγείλετε μια μεγάλη σαλάτα με τη σάλτσα στο πλάι. Τα λαχανικά δεν θα ικανοποιήσουν μόνον την ανάγκη σας να φάτε κάτι, αλλά θα σας χαρίσουν και βιταμίνες..
Θερμίδες: 200 έως 300

Light επιλογές: Είστε στη διάθεση για ένα cheeseburger με τηγανητές πατάτες. Κρατηθείτε μακριά, επειδή αυτό το κλασικό γεύμα είναι πάνω από 1.400 θερμίδες.
Θερμίδες: 700

Φρούτα και όχι γλυκά: Προσθέστε λίγο μέλι ή λίγη καστανή ζάχαρη για να έχουν πιο γλυκιά γεύση. Ωστόσο και πάλι με μέτρο.
Θερμίδες: 400 έως 1.000

No comments:

Post a Comment