Μεσογειακή διατροφή: ευεργετικοί συνδυασμοί τροφίμων που προλαμβάνουν τα περισσότερα νοσήματα και φροντίζουν και τη ψυχική μας υγεία!
- 1 φορά/βδομάδα όσπρια (φακές, ρεβύθια, φασόλια, γίγαντες, κουκιά, φάβα)
- 1 φορά/βδομάδα λαδερό (αρακά, φασολάκια, μπάμιες, μπριάμ, αγκινάρες, ιμάμ)
- 1 φορά/βδομάδα ρύζι ή μακαρόνια (γεμιστά, μακαρονάδα)
- 2 φορές/βδομάδα ψάρι
- 1 φορά/βδομάδα άσπρο κρέας (κοτόπουλο, γαλοπούλα, κουνέλι)
- 1 φορά/βδομάδα κόκκινο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό)
No comments:
Post a Comment