Thursday, February 7, 2013

Τέσσερα tips για να «ξυπνήσετε» σωστά τον μεταβολισμό σας

Τέσσερα tips για να «ξυπνήσετε» σωστά τον μεταβολισμό σας

Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται

Θέλετε να αυξήσετε λίγο την ικανότητα του οργανισμού σας για καύσεις; Διαβάστε, παρακάτω, τέσσερα απλά tips που θα κάνουν την δουλειά για εσάς.

1) Άσκηση
Η άσκηση το πρωί, εκτός από το να μας ξυπνήσει, ενισχύει και τον μεταβολισμό μας, πολύ περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που γυμνάζονται κάθε πρωί καίνε περισσότερες θερμίδες από αυτούς που γυμνάζονται οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.

2) Μην ξεχνάτε το πρωινό σας
Το γεγονός ότι έχετε μπροστά σας μία μέρα γεμάτη, δεν είναι δικαιολογία για να παραλείψετε το πρωινό σας γεύμα. Το φαγητό το πρωί διατηρεί τον μεταβολισμό στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Καταναλώστε ένα υγιεινό, χορταστικό πρωινό αμέσως αφότου ξυπνήσετε και το σώμα σας θα είναι έτοιμο να κάψει ενέργεια.

3) Βάλτε δύναμη στην άσκησή σας
Μπορεί όντως η αερόβια να είανι η άσκηση που θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες, αλλά μην ξεχνάτε να βάλετε, στη fitness ρουτίνα σας και ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών σας, οι οποίες θα κάνουν και τον μεταβολισμό να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά

4) Ένα ακόμα γεύμα στην ημέρα σας
Τα σνακ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να διατηρήσετε το βάρος σας, αρκεί να προσέχετε και αν επιλέγετε τροφές που είναι χορταστικές και υγιεινές. Επιλέξτε να καταναλώσετε σνακ που έχουν λιποδιαλυτικές ιδιότητες, ώστε να ενισχύσετε τις φυσικές καύσεις του οργανισμού σας.

Πηγή :http://www.queen.gr

No comments:

Post a Comment