Saturday, March 16, 2013

Εύκολο αδυνάτισμα με υγιεινό τρόπο ζωής

eaitng healthy
Τέσσερα tips με τα οποία θα μπορέσετε να χάσετε κιλά εύκολα και υγιεινά.

Πρόκειται για μία δίαιτα την οποία ακολούθησε και η Kim Kardashian και έχασε 7 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συγκεκριμένη δίαιτα δεν περιλαμβάνει κάποιο πλάνο διατροφής αλλά έναν σε παροτρύνει να ακολουθήσεις ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ακολούθησε λοιπόν τα παρακάτω και όσο κι αν δεν το πιστεύεις σύντομα θα έχεις αποτελέσματα:
  • Απέβαλε από τη ζωή σου το έτοιμο φαγητό. Προτίμησε να μαγειρεύεις μόνη σου το φαγητό σου και να παίρνεις μαζί σου και στη δουλεία σου.
  • Βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου. Το ιδανικότερο είναι να γυμνάζεσαι τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Ακόμα και σε γυμναστήριο να μην μπορείς να πας, κλέψε μία ώρα από τις ασχολίες και βγες έξω για γρήγορο περπάτημα.
  • Αύξησε την πρωτεΐνη στα γεύματά σου. Προτίμησε να επιλέγεις πρωτεΐνες με ελάχιστο ή και καθόλου πάχος και να τις συνοδεύεις πάντα με μία μικρή ποσότητα αμύλου και άφθονη σαλάτα φυσικά.
  • Φρόντισε να κάνεις τρία γεύματα. Ένα καλό πρωινό,  ένα μεσημεριανό κι ένα βραδινό το οποίο όμως θα το καταναλώνεις τουλάχιστον τρεις ώρες πριν πας για ύπνο. Ενδιάμεσα μπορείς να τρως φρούτα η ένα γιαούρτι. Μην ξεχνάς ποτέ να πίνεις άφθονο νερό.
Πηγή :http://www.jenny.gr

No comments:

Post a Comment