Friday, March 29, 2013

Έξυπνα tricks για να χάσετε κιλά

eating (1)

Αν έχετε βαρεθεί τις δίαιτες και τα γυμναστήρια τότε ακολουθήστε εναλλακτικές μεθόδους.
Πολλές φορές βαριέστε να πάτε στο γυμναστήριο ή δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα γλύκισμα που απαγορεύει η δίαιτά σας. Όλα αυτά σας βγάζουν εκτός του πλάνου που έχετε δημιουργήσει για να χάσετε τα περιττά κιλά.
 
Κάποια έξυπνα tricks για να αντισταθείτε στην κατανάλωση περιττών θερμίδων είναι τα εξής:
  • Φάτε μπροστά στον καθρέφτη σας: Μία έρευνα που έγινε σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, απέδειξε ότι όταν κάποιος παρατηρεί τον εαυτό του να τρώει, καταναλώνει πάντα λιγότερο φαγητό. Αναπτύσσεται περισσότερο το άγχος ότι καταναλώνετε περιττές θερμίδες και βάζετε όρια στον εαυτό σας.
  • Φάτε με το ταίρι σας: Μία άλλη έρευνα απέδειξε ότι όταν οι γυναίκες τρώνε με το σύντροφό τους, έχουν την τάση να τρώνε λιγότερο εκφράζοντας έτσι τη θηλυκότητα τους. Αντιθέτως οι άντρες τρώνε περισσότερο για να εκφράζουν πιο έντονο ανδρισμό.
  • Πληρώνετε μετρητοίς: Έχει αποδειχθεί ότι όταν πληρώνετε το φαγητό σας με πιστωτική κάρτα δεν έχετε αίσθηση του τι αγοράζετε, την ποσότητα δηλαδή που θα καταναλώσετε. Αντιθέτως όταν είναι να πληρώσετε με λεφτά τότε συνειδητοποιείτε ότι ξοδεύετε αρκετά για ένα απλό γεύμα σας.
  • Μην τρώτε με τις πυτζάμες σας: Τα ρούχα σε loose γραμμή, όπως είναι και οι πυτζάμες δίνουν την αίσθηση ότι είστε πιο αδύνατες. Δεν μπορείτε εύκολα να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε φουσκώσει από το φαγητό που καταναλώσατε. Με αποτέλεσμα να μην σταματάτε να τρώτε.
Πηγή :http://www.jenny.gr

No comments:

Post a Comment