Monday, April 29, 2013

Επιχείρηση αδυνάτισμα: 10 tips για θανατηφόρο κορμί, μέχρι το καλοκαίρι!

Επιχείρηση αδυνάτισμα: 10 tips για θανατηφόρο κορμί, μέχρι το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τα και δε θα χάσετε

Δίαιτες, γυμναστήρια... Αυτή την περίοδο αγχωνόμαστε πάντα για τα κιλά μας. Θέλουμε ως δια μαγείας να ρίξουμε μια μπουνιά στο τοπικό πάχος και να εξαφανιστεί. Αμ, δε! Θαύματα δε γίνονται. Όλα θέλουν την προσπάθειά τους. Φυσικά αν είσαστε έξυπνες και τρώτε σωστά, θα καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δε θα βγείτε χαμένες:

1. Μην ξεχνάτε το πρωινό. Είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Σας χαρίζει ενέργεια και αν φάτε καλά δε θα πεινάτε σαν τρελές όλη μέρα. Επιλέξτε γάλα με λίγα λιπαρά, δημητριακά ολικής και ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι.

2. Όχι στην ασιτία, ναι στα υγιεινά σνακ. Είναι λάθος να μένετε νηστικές για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το στομάχι σας θα αντιδράσει απότομα και θα φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Επομένως, να έχετε πάντα μαζί σας φρούτα, ρυζογκοφρέτες και μπάρες δημητριακών.

3. Μασάτε αργά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Μην τρώτε λαίμαργα. Δώστε χρόνο στον εγκέφαλό σας να δώσει την εντολή στο στομάχι ότι έχει χορτάσει.

4. Σαλάτα η μαγική. Να θυμάστε πάντα να τρώτε πράσινη σαλάτα με το γεύμα σας. Προσθέστε ξύδι ή λεμόνι και μία κουταλιά λάδι. Θα σας χορτάσει και δε θα χρειαστείτε μεγάλες ποσότητες φαγητού για να χορτάσετε.

5. Πιείτε νερό και πράσινο τσάι. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ενυδάτωση. Χρειάζεστε 2 λίτρα νερό τη μέρα. Πείτε ναι και στο πράσινο τσάι, το οποίο σας αποτοξινώνει.

6. Αποφύγετε τα γλυκά, τα τηγανιτά, τις κονσέρβες, το γρήγορο φαγητό.

7. Πίνετε νερό με λεμόνι, κάθε πρωί. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας.

8. Τρώτε πρωτεΐνη. Το ψητό κοτόπουλο, αποτελεί super επιλογή γεύματος. Συνοδέψτε το με ψητά ή βραστά λαχανικά.

9. Προσεγμένο βραδινό. Επιλέξτε σαλάτες, γιαούρτι, φρούτα κομμένα ή ένα τοστ ολικής με μαρούλι, τυρί χαμηλών λιπαρών και γαλοπούλα.

10. Γυμναστείτε τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα. Η δίαιτα από μόνη της δε φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε. Περπατήστε, κάνετε ποδήλατο, κολύμβηση. Σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες. Δράση τώρα!!

Πηγή :http://www.queen.gr


No comments:

Post a Comment