Friday, April 19, 2013

Αδυνατίστε χωρίς δίαιτα με μικρά tips

Αδυνατίστε χωρίς δίαιτα με μικρά tips

Ακολουθώντας απλά μερικούς εύκολους κανόνες

Κι όμως να που υπάρχει τρόπος ή καλυτερα τρόποι για να χάνετε βάρος και να προσέχετε τη διατροφή σας παραλείποντας τη συγκεκριμένη και αυστηρή δίαιτα. Πώς; Με μικρές καθημερινές υποχωρήσεις που δεν θα πάρετε καν χαμπάρι, αρκεί να προσπαθήσετε.

- Τρώτε αργά. Κάθε κύριο γεύμα πρέπει να κρατά 20 λεπτά, όσο ακριβώς χρειάζεται η παραγωγή των ορμονών πληρότητας από τον οργανισμό. Όταν τρώμε γρήγορα, πιστεύουμε πως πεινάμε ακόμη και τρώμε περισσότερο.

-Κοιμηθείτε παραπάνω. Όταν δεν κοιμάσαι αρκετά η όρεξή σου αυξάνεται και νιώθεις πείνα. Ο μεταβολισμός χρειάζεται ξεκούραση για να ενεργοποιηθεί ξανά και όταν στερούμε τον ύπνο, αυτό είναι αδύνατο.

- Μεγαλώστε τις μερίδες με λαχανικά. Το μενού γεμίζει φυτικές ίνες και νερό και μας χορταίνει με λιγότερες θερμίδες. Ιδίως αν τα μαγειρέψουμε στον ατμό ή ψητά!

- Ξεχάστε τα αναψυκτικά. Πιείτε σόδα ή  ανθρακούχο νερό. Προσθέστε λεμόνι, μέντα ή χυμό φρούτου αν έχετε συνηθίσει και θα γλιτώσετε μεγάλες ποσότητες έξτρα ζάχαρης από τη διατροφή σας.

-Μειώστε το αλκοόλ. Ένα ποτό αρκεί. Έπειτά ένα ανθρακούχο νερό, μια μπύρα  μπίρα ή λευκό κρασί είναι προτιμότερο. Επίσης, αποφύγετε τα συνοδευτικά σνακ που μας σερβίρουν έξω με το αλκοόλ. Δεν είναι παρά ύπουλα λίπη και θερμίδες.

-Πιείτε πράσινο τσάι. Μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό χάρη στις  κατεχίνες. Αποτοξινώνει καθώς είναι διουρητικό και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.

Πηγή :http://www.queen.gr

No comments:

Post a Comment