Friday, April 19, 2013

Αντισταθείτε στους πειρασμούς

girls

Γλυκές και αλμυρές “αμαρτίες”, του καλοκαιριού.
Οι λιχουδιές σας βγάζουν εκτός του διατροφικού σας πλάνου. Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και έρχεται η στιγμή που πρέπει να φορέσετε τα κοντά σορτς και φορέματα και φυσικά τα μαγιό σας, έχετε παραπάνω ανησυχία για το πώς να αντισταθείτε. 

Μερικοί τρόποι για να αποφύγετε τα θερμιδοφόρα snacks είναι οι εξής:

Βάλτε όρια: Ψωνίστε διάφορες λιχουδιές από το supermarket, αλλά μην αγοράσετε και τα πάντα. Σταματήστε τις αγορές μέχρι το επιτρεπτό σημείο. Μην το παρακάνετε και γεμίσετε το ψυγείο σας με διάφορα παχυντικά είδη. Είναι λογικό να τα φάτε όλα, εφόσον θα υπάρχουν.
Μην ζείτε με την στέρηση: Ο οργανισμός σας χρειάζεται τα πάντα. Άρα και το γλυκό και το αλμυρό snack που έχει παραπάνω θερμίδες. Αν συνεχώς αποφεύγετε να φάτε κάτι τέτοιο, κάποτε θα ξεσπάσετε και θα φάτε παραπάνω από όσο πρέπει.
Ψάξτε για εναλλακτικές λύσεις: Υπάρχουν γλυκά που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη σας, τα οποία δεν έχουν τόσες θερμίδες. Κάνετε μία καλύτερη έρευνα αγοράς και θα βρείτε λύση.
Περιορίστε κάποιες άλλες συνήθειες: Αν μειώσετε το αλκοόλ ή το ψωμί που τρώτε καθημερινά, θα δείτε διαφορά στα κιλά σας. Μία σοκολάτα ή ένα παγωτό την εβδομάδα δεν είναι τόσο θερμιδοφόρα όσο το καθημερινό ψωμί που συνοδεύει το φαγητό σας ή τα 3 ποτά που μπορείτε να πιείτε μέσα σε ένα βράδυ.

No comments:

Post a Comment