Friday, April 19, 2013

ΔΙΑΙΤΑ: Έρχεται Πάσχα. Τι θα έλεγες να χάσεις 3 κιλά μέχρι τότε;


Έχεις κανονίσει που θα γιορτάσεις το Πάσχα; Όπου κι αν είναι αυτό, το γεγονός για κάθε fitness girl είναι ένα. Πάντα αναζητάς τρόπους να επαναφέρεις το σώμα σου σε τέλεια φόρμα, εν όψει... μεγάλων γεγονότων. Ακολούθησε τη νηστίσιμη δίαιτα και χάσε εως 3 κιλά πριν καθήσεις στο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι.

"Δεν υπάρχει κάποιο άτομο από το χώρο της υγείας και της διατροφής που να αμφισβητεί τα πολλαπλά οφέλη της νηστείας στην υγεία" επισημαίνει η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ελένη Σολωμού που σου δίνει το μενού-οδηγό για την επόμενη εβδομάδα. Μείνε συντονισμένη στο TLIFE για τη δίαιτα της Μεγάλης Εβδομάδας...

Αφορμή για νηστεία...
Εντάξει, αντιλαμβάνεται κανείς πως λίγες ακολουθούν νηστεία καθ' όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής. Τι θα έλεγες όμως να προσπαθήσεις τώρα στο "photo finish" πριν τις γιορτές; "Με τον αποκλεισμό κάθε ζωικής προέλευσης τροφίμου μειώνεται τόσο ο αριθμός των προσλαμβανόμενων λιπαρών, όσο και των προσλαμβανόμενων θερμίδων! Είναι σαφώς μια πολύ καλή ευκαιρία αυτή την περίοδο να μειώσουμε το σωματικό μας βάρος και να χάσουμε τα περιττά κιλά" εξηγεί η διαιτολόγος. 

Πηγή :http://www.tlife.gr
/

No comments:

Post a Comment