Friday, April 26, 2013

4 Τρόποι για να μην πάρετε κιλά

diaita-diatrofi-fytikes-ines-386

Δείτε παρακάτω μερικούς για να μην πάρετε ποτέ ξανά τα κιλά που χάσατε.

Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες: Οι φυτικές ίνες είναι οι καλύτερες φίλες της δίαιτας, διότι σας χορταίνουν, τονώνουν τον μεταβολισμό σας και είναι σχετικά χαμηλές σε θερμίδες. Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι: το ψωμί και τα μακαρόνια ολικής άλεσης, το καφέ ρύζι, τα μαυρομάτικα φασόλια, το καλαμπόκι, το αβοκάντο και το μπρόκολο.

Συνδυάστε τις φυτικές ίνες με πρωτεΐνη: Οι φυτικές ίνες και η πρωτεΐνη χωνεύονται αργά από τον οργανισμό μας. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για να διατηρηθούν σταθερά τα επίπεδα της γλυκόζης , με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερη ενέργεια και να μην αποζητάτε να φάτε κάτι γλυκό.

Καυτερές γεύσεις: Αντικαταστήστε το αλάτι με καυτερά μπαχαρικά. Τα καυτερά φαγητά αυξάνουν τους καρδιακούς παλμούς και την θερμοκρασία του σώματος, με αποτέλεσμα να καίτε περισσότερες θερμίδες.

Πίνετε πολύ νερό: Είναι σύνηθες να μπερδεύει κάποιος την αφυδάτωση για πείνα, γι αυτόν λοιπόν όταν έχετε την αίσθηση ότι πεινάτε πιείτε πρώτα νερό. Θα σας βοηθήσει πολύ να έχετε μαζί σας πάντα ένα μπουκαλάκι νερό, έτσι ώστε να αποφεύγετε τις ατασθαλίες.


Πηγή :http://www.myworld.gr

No comments:

Post a Comment