Monday, October 1, 2012

Τι να παραγγείλουμε απ’έξω… με τη παρέα μας.



images (10)

Χάμπουργκερ με 2 μπιφτεκια απο βοδινό, τυρί, μπέικον και κετσαπ.Αποδίδει 460 θερμίδες, δυστυχώς το ποσό λίπους είναι αυξημένο και αποδίδει 22.3γρ.
Εάν επιθυμείς να παραγγείλεις κλαμπ σάντουιτς, να ξέρεις ότι αποδίδει 462 θερμίδες και 27γρ λίπους.
Εάν τώρα, λατρεύεις τα σουβλάκια αξίζει να ξέρεις ότι μια πίτα με γύρο χωρίς πατάτες και τα συναφή, αποδίδει μόλις 180θερμίδες με το πιο χαμηλό ποσό λίπους το οποίο είναι στα 5γρ.
Επίσης, 4 κομμάτια πίτσα προσφέρουν 750 θερμίδες. Σημαντική σημείωση, εάν είναι η απλή πίτσα να ξέρεις ότι προσφέρει αρκετές ευεργετικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως για παράδειγμα την θετική συμβολή τυριού και ντομάτας, όπου συνθέτουν το λυκοπένιο, ισχυρή ευεργετική ουσία προς στη καρδιά και στα κύτταρα του οργανισμού. Να θυμάσαι, ότι αν αποφασίσεις να τα συνδυάσεις με αναψυκτικό τύπου κόλα, η απόδοση θερμίδων ανέρχεται στις 210 ανά μεσαίο ποτήρι.
Τώρα, εάν θες αντί των προαναφερθέντων να επιλέξεις σαλάτα- τότε επέλεξε σαλάτα με κοτόπουλο η οποία θα σου αποδώσει 350 θερμίδες με υψηλό ποσό πρωτεϊνών, αν επιθυμήσεις να βάλεις και σος, τότε το πιάτο σου θα αυξηθεί ακόμη με 100 θερμίδες.

No comments:

Post a Comment