Monday, October 1, 2012

Υγιεινά σνακ τα μεσάνυχτα…


images (1)

Είναι στιγμές που κοιμάστε και το στομάχι σας αρχίζει να γκρινιάζει. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο να απολαύσετε ένα σνακ τα μεσάνυχτα; Τι γίνεται αν βγείτε από τη δίαιτά σας για να επιλέξετε ένα υγιεινό σνακ τα μεσάνυχτα;
Τα υγιεινά σνακ τα μεσάνυχτα δεν θα καταστρέψουν υποχρεωτικά την προσπάθεια σας για να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή.  Αν επιλέξετε τροφές με χαμηλά λιπαρά και χαμηλές σε θερμίδες, μπορείτε να περιορίσετε τους πόθους σας με υγιεινά σνακ τα μεσάνυχτα.
Πείτε όχι στο πρόχειρο φαγητό, και έτσι θα αποφύγετε να χαλάσει το πρόγραμμά σας για την απώλεια βάρους.
Το πρόβλημα έρχεται όταν τρώτε αργά το βράδυ σνακ που ενισχύουν την συνολική πρόσληψη θερμίδων σας πέρα από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για την ημέρα. Θα πρέπει να προσέχετε τις θερμίδες σας, διότι, πραγματικά, δεν χρειάζονται τα τρόφιμα αργά το βράδυ εάν έχετε φάει καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τρόποι για να αποφύγετε τα σνακ τα μεσάνυχτα.
Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αργά τη νύχτα το  τσιμπολόγημα είναι να τρώτε πολλά μικρά γεύματα όλη την ημέρα. Αν δεν το κάνετε, είναι δυνατό να συμβεί ένα φαινόμενο ντόμινο, αν εσείς δεν τρώτε αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσει το βράδυ και εσείς θα πεινάτε…
Τρόποι για να ελέγχετε τους  πόθους σας.
Προσπαθήστε να τρώτε κάθε τρεις έως τέσσερις ώρες, για να κρατήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σταθερά. Φάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας και  ένα ισορροπημένο δείπνο που περιλαμβάνει σαλάτα, ολικής αλέσεως υδατάνθρακα, άπαχη πρωτεΐνη, ένα λαχανικό, και ίσως ένα φρούτο για επιδόρπιο. Μια καλή προπόνηση ή μια μεγάλη βόλτα κοντά στο τέλος της ημέρας, επίσης, μπορεί να βοηθήσει. Κάποια σνακ τα μεσάνυχτα έρχονται μετά από πλήξη ή το άγχος της καθημερινότητας.
Ιδέες για υγιεινά σνακ τα μεσάνυχτα.
Έτσι τι συμβαίνει εάν τρώτε ένα υγιές γεύμα, αλλά είστε ακόμα πεινασμένοι ακριβώς πριν τον ύπνο;  Ένα μπολάκι ζελέ χωρίς ζάχαρη ή ένα σνακ μόνο 100 θερμίδων αποτελούν μια καλή επιλογή για ένα υγιεινό σνακ τα μεσάνυχτα. Είναι χρήσιμο λοιπόν, να έχετε σπίτι σας μια ποικιλία από σνακ χαμηλών θερμίδων και χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, και κατ’ επέκταση μην έχετε τρόφιμα στο σπίτι που μπορεί να σας βάλουν στον πειρασμό, όπως τα μπισκότα και τα γλυκίσματα.
Άλλες ιδέες για υγιεινά σνακ τα μεσάνυχτα περιλαμβάνουν ένα φρούτο, ένα φλιτζάνι σπιτικό ποπ κορν, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, φρυγανιά με τυρί με χαμηλά λιπαρά ή δημητριακά με γάλα χαμηλών λιπαρών.

No comments:

Post a Comment