Saturday, November 24, 2012

5 αναπάντεχα tips για να χάσετε βάρος

5 αναπάντεχα tips για να χάσετε βάρος

Γιατί, καμιά φορά, οι καθημερινές μας συνήθειες παίζουν τον ρόλο τους
Οι καλύτερες τεχνικές για απώλεια βάρους είναι αυτές που δεν κάνουν την καθημερινότητά μας πιο περίπλοκη, αφού μπορούμε άνετα να τις εντάξουμε στη ζωή μας. Δείτε τους πέντε αναπάντεχους τρόπους, που θα σας επιτρέψουν να χάσετε κιλά χωρίς να ταλαιπωρηθείτε και χωρίς στέρηση.

1) «Γλυκάνετε» το πρωινό σας
Σε έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, ανακαλύφθηκε ότι, τα άτομα που έκαναν δίαιτα και επέτρεπαν στον εαυτό τους να φάει κάτι γλυκό για πρωινό, έχασαν κατά μέσο όρο 12 κιλά περισσότερα, μετά από οχτώ μήνες, σε σχέση με όσους απέκλεισαν από το πρωινό τους τους υδατάνθρακες.

2) Ταΐστε καλά την οικογένειά σας
Αν ζείτε με ανθρώπους που τους αρέσει το φαγητό, απ' το να μπαίνετε μονίμως σε πειρασμούς, αγοράστε τους λιχουδιές που δεν σας αρέσουν. Έτσι, την ώρα που, μπροστά στα μάτια σας, θα καταναλώνονται ακατάλληλα για δίαιτα φαγητά, εσάς δεν θα σας κάνει καμία αίσθηση.

3) Κάντε συνδυασμούς
Η ποικιλία κατευνάζει την όρεξή μας. Μειώστε τις αγορές σας σε πιο παχυντικές τροφές, και αυξήστε τον αριθμό φρούτων και λαχανικών που αγοράζετε. Θα δείτε διαφορά στις λιγούρες και την διάθεσή σας.

4) Προτιμήστε τα μικρά πιάτα
Φάτε ό,τι τρώει και η υπόλοιπη οικογένεια, αλλά βάλτε τα δικά σας γεύματα σε μικρό πιάτο. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στις ποσότητες τροφών που καταναλώνετε.

5) Κάντε τον στόχο σας εικόνα
Σκεφτείτε μία σαφή εικόνα του πώς θέλετε να δείτε το σώμα σας. Όταν σας πιάνει λιγούρα ή επιθυμία για κάποια «απαγορευμένη» γεύση, επικεντρωθείτε στην εικόνα. Εάν το κάνετε κατ' εξακολούθηση, το μυαλό σας, μετά από λίγο καιρό, αυτόματα θα αντικαθιστά την επιθυμία σας με την συγκεκριμένη εικόνα.

Πηγή : http://www.queen.gr

No comments:

Post a Comment