Wednesday, November 7, 2012

10 Τροφές για επίπεδη κοιλιά

Σας στενεύει το αγαπημένο σας τζιν; Ρουφάτε την κοιλίτσα σας για να εφαρμόζει καλύτερα το στενό μπλουζάκι; Πείτε αντίο στην «πεταχτή» κοιλίτσα και διώξτε το τοπικό λίπος με τις κατάλληλες τροφές! Γνωρίστε ποιες δέκα τροφές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεστε!
Α
υγά
Η πρωτεΐνη που περιέχουν τα αυγά διατηρεί τον οργανισμό χορτάτο απομακρύνοντας το αίσθημα της πείνας. Το σώμα καίει περισσότερες θερμίδες  και λίπος με την πέψη αυγών. Γεμίζουν τον οργανισμό με ενέργεια και σημαντικά θρεπτικά συστατικά.
Ξηροί καρποί
Η κατανάλωση μικρής ποσότητας αμύγδαλων ή άλλων ξηρών καρπών καθημερινά μειώνουν την πείνα μεταξύ των γευμάτων. Είναι σύμμαχοι της καρδιάς, καταπολεμούν την αρτηριακή πίεση και την παχυσαρκία ενώ προσφέρουν ενέργεια για όλη την μέρα.
Ελαιόλαδο
Ο κατάλληλος σύμμαχος για το ανοσοποιητικό σύστημα και για την καταπολέμηση του λίπους της κοιλιάς. Το ελαιόλαδο (με μέτρο) βοηθά στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και στην πρόληψη του καρκίνου.
Φασόλια και όσπρια
Η κατάλληλη τροφή για να νιώσει ο οργανισμός χορτάτος με λίγες μόνο θερμίδες. Τα φασόλια και γενικότερα τα όσπρια βοηθούν στην καύση του λίπους ενώ ρυθμίζουν και την πέψη.
Αποβουτυρωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα
Η πρωτεΐνη που περιέχουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα δημιουργεί κορεσμό στον οργανισμό. Αποφεύγοντας και τα λιπαρά που κρύβουν τα πλήρη, τα αποβουτυρωμένα  γαλακτοκομικά είναι κατάλληλα για την απώλεια κιλών στην περιοχή της κοιλιάς.
Μούρα
Η γλυκιά γεύση των μούρων μπορεί να αντικαταστήσει ένα γλυκό και να μειώσει τις θερμίδες. Η υψηλή περιεκτικότητα σε νερό βοηθά στην αντιμετώπιση της πείνας καθώς κρατά τον οργανισμό χορτάτο για αρκετές ώρες.
Ψωμί και δημητριακά ολικής αλέσεως
Η κατανάλωση τους βοηθά το σώμα να εμποδίζει τη συσσώρευση και αποθήκευση του λίπους. Η παρουσία τους στην καθημερινή διατροφή είναι σύμμαχος για την επίπεδη κοιλιά.
Πράσινα λαχανικά
Τα λαχανικά, η σαλάτα είναι πλούσια σε βιταμίνες και φτωχά σε θερμίδες. Μπορούν να αντικαταστήσουν ή να πλαισιώσουν το γεύμα. Το νερό που περιέχουν οδηγεί σε κορεσμό και απομακρύνει την πείνα.
Πλιγούρι βρώμης (χωρίς γλυκαντικά)
Το πλιγούρι βρώμης αυξάνει την ενέργεια και δημιουργεί το αίσθημα της χόρτασης.  Μειώνει την χοληστερόλη και διατηρεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Φυστικοβούτυρο
Μια μικρή ποσότητα φυστικοβούτυρου στην καθημερινή διατροφή είναι κατάλληλη για να εξαφανίσει το λίπος από την κοιλιά. Είναι σύμμαχος των μυών και της καρδιάς.

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά…τρώγοντας! Νιώστε όμορφες και απολαύστε το σώμα σας γιατί σας αξίζει!


No comments:

Post a Comment